Вбивця Нагірний в Ужгороді. Прокуратура і міліція хлопають вухами (оновлено)

нагірнийСьогодні в Ужгороді близько 15.00 на вулиці Гойди наш кореспондент бачив втікача, котрого подано в міжнародний розшук за скоєння ДТП Павла Нагірного.

Тимчасовий «псих» та екс-пацієент Берегівської лікарні припаркував авто «Фольксваген-Пассат» сірого кольору на парковці «Комінвестбанку» на тій же вулиці обласного центру.  За словами нашого журналіста, Нагірний виглядав доволі впевненим, не метушився. Припаркувавши авто, він спокійно підійшов до банкомату (на якому повинно зберігатися відео) і, очевидно, знімав кошти з картки. Державний номерний знак авто, на якому приїхав Нагірний, містив два числа «5».

До слова,  поданий у міжнародний розшук Павло нагірний спокійно «розгулював» під самим носом у численного колективу закарпатських міліціонерів, чиє обласне управління знаходиться у кількох кроках від цього банкомата.  Така ситуація яскраво свідчить про те, що закарпатська міліція з усіх сил намагається зловити «за кордоном» винуватця жахливої ДТП.

Оновлено 5 квітня 2013

Станом на 11 годину 5 квітня Наталія Зотова наша колега, журналіст каналу 1+1 на власній сторінці у facebook повідомила наступне:

“На хвилинку повернулась. Є інформація по темі Нагірного, якого нібито бачили в Ужгороді. Опергрупа виїжджала.Машина, схожа за описом все ще там стояла. Опитали двох дуже схожих осіб… Але я не про це. З”ясувалося, що Нагірний – людина вільна. Він поки не в розшуку і його не мають права затримувати. Клопотання слідчого про арешт, яке задовольнив суд першої інстанції, адвокат Нагірного оскаржив. Апеляції ще нема. А це означає, що навіть якщо цей пан тут, то за законом він нічим не відрізняється, наприклад, від мене. Може ходити пити каву, знімати гроші з банкомата, вирішувати свої нагальні справи. Не було би щастя, як кажуть. Зерно істини таки в кожній ситуації є.”

Таким чином стає зрозумілим, чому Нагірний вільно пересувається Ужгородом. Адже, інформація про його розшук банальна брехня. Максімум, що можуть зробити городяни, це плюнути на капот його машини. 

clipnews.info

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *