Валерій Пацкан увійшов до складу ТСК, створеної для розслідування «мукачівських подій»

пацканПостанову про створення Тимчасової слідчої комісії з розслідування стрілянини у Мукачеві ухвалили сьогодні 287 народних обранців. Очолив комісію нардеп фракції «Блок Петра Порошенка» Микола Паламарчук. Також до складу увійшов іще один представник БПП – закарпатський депутат Валерій Пацкан.

На думку Валерія Пацкана, причиною того, що сталося у Мукачеві 11 липня, стало те, що в Україні так і не відбулося перезавантаження усієї системи влади. «Вже всі розуміють: головна причина конфлікту в Мукачеві – корупція та «кришування» правоохоронними органами контрабанди, яка довгі роки стабільно давала мільйонні прибутки її організаторам. Мене турбує: чому після Революції Гідності в нашій країні так і не відбулося перезавантаження влади? Люди, які роками безперешкодно втілювали свої злочинні схеми, далі лишаються на керівних посадах. Зараз для нас пролунав останній дзвінок. Відсторонити від службових обов’язків треба всіх, хто очолював правоохоронні органи і покривав бандитизм в області», – висловив свою думку народний депутат.

Наразі нардеп разом з колегами має намір якнайшвидше розслідувати цю справу і зробити так, аби на Закарпатті було мирно і спокійно

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *