В Закарпатті митники вилучили тютюнові «подарунки» для європейців

В неділю, 14 грудня, близько п’ятої години ранку в пункт пропуску «Тиса» Чопської митниці Міндоходів на мікроавтобусі «Fiat» заїхав громадянин України.
«Працівники митниці у взаємодії зі співробітниками Управління Служби безпеки України у Закарпатській області, враховуючи отриману попередньо інформацію про можливе переміщення громадянином, прихованих від митного контролю товарів, направили транспортний засіб з «червоного коридору» в бокс поглибленого огляду. В результаті в мікроавтобусі виявлено тайники, в яких знаходилась велика кількість тютюнових виробів іноземного виробництва без акцизних марок України», – розповідає Віктор Лакатош, державний інспектор митного поста «Тиса» Чопської митниці Міндоходів.
цигарки2
 У мікроавтобусі митники знайшли 22 130 пачок тютюнових виробів, зокрема – 13 600 пачок «Jin Ling»,  6 600 пачок – «NZ Gold super slims», 1 200 пачок «Фэст» червоного та 730 синього.
 За цим фактом працівниками Чопської митниці Міндоходів складено протокол про порушення митних правил за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. Санкція статті передбачає конфіскацію транспортного засобу, а також – штраф 100 % вартості предметів порушення митних правил та їх конфіскацію.
 Відділ комунікацій Головного управління
ДФС у Закарпатській області
цигарки

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *