В закарпатському музеї вшановували архітекторів

У понеділок, 1 липня, у Закарпатському музеї народної архітектури та побуту відбулось урочисте відзначення Дня архітектури України. Привітати архітекторів області прийшли перший заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо та начальник управління містобудування та архітектури обласної адміністрації Микола Пігуляк.

IMG_3286

 Вітаючи закарпатських архітекторів зі святом, перший заступник керівника краю Ігор Свищо відзначив:

– Зараз у сфері містобудування та архітектури краю помітні позитивні зрушення, яких вдалося досягти як завдяки започаткованій у державі реформі, так і силами закарпатських архітекторів, людей, які сьогодні відзначають своє професійне свято. Я переконаний, що Ваш творчий потенціал, шановні архітектори, – невичерпний, і Ви і надалі будете радувати жителів та гостей краю новими проектами. Здоров’я Вам, щастя, благополуччя, натхнення, творчих успіхів та звершень у роботі.

Відтак посадовець вручив присутнім на святі гостям відзнаки –  подяки та грамоти обласної адміністрації.

У свою чергу, начальник управління містобудування та архітектури обласної адміністрації Микола Пігуляк подякував головним архітекторам міст та районів області за якісно проведену роботу з актуалізації містобудівної документації краю та вручив їм подяки.

Також цього дня посвідчення отримали семеро нових членів Закарпатської обласної організації Національної спілки архітекторів України.

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *