В закарпатській “Самопомочі” черговий скандал

білецькийПро це в мережі Фейсбук пише журналіст Павло Білецький.

Все! Нарешті вийшов із цього болота під назвою “Самопоміч” в Ужгороді. Після майже року нервів, боротьби спочатку з іншою ініціативною групою,а потім із недалеким у політиці керівником. Після повного ігнорування нардепами від самопомочі розролбленого законопроекту для покращення життя автомобілістам з іноземними номерами, після табу на активну діяльність у організації і взагалі на будь-яку діяльність, бо конкуренти не дай бог Бог можуть нас за це прокритикувати…

Після цього всього мені сказали, що я не пройшов обговорення як кандидат у депутати міської ради. З ужгородського осередку мені нахабно збрехали, що мене “зарубав” центральний офіс Самопомочі за негативні відгуки. не уточнили, правда, за які саме. У розмові із заступником голови партії нардепом Олегом Лавриком, я дізнався, що така ініціатива з усунення мене зі списку вийшла від ужгородського осередку. Наступного дня у центральному офісі мені підтвердили, що рішення приймав керівник нашої місцевої організації… І це команда? У цьому контексті хочу сказати, що причиною такої нелюбові нашого “керівника” стало те, що я насмілився написати на СВОЇЙ ПРИВАТНІЙ сторінці у Фесбуці спростування того, що Самопоміч іде підтримувати ЄЦ. Уявляєте, собі який страшний гріх!!! Це вже не перша така злоба нашого керівника у мій бік. І як, правило, завжди після того, як я намагався трохи розворушити роботу організації. З самого початку з боєм я ледве переконав його йти на прес-конференцію і розповідати про організацію, за що теж отримав, бо там десь були негативні відгуки і хтось був не готовий на 100 відсотків. Але політики до цього мають бути готові, навіть молоді і недосвідчені!

Відтак після чергового бруду на членів нашої групи організував протидію у деяких електронних ЗМІ. Тоді був теж звинувачений у дискредитації організації, бо мовляв якийсь маловідомий сайт через мою публікацію написав пару слів про Сергія Козмовича, який, як людина може й непоганий чоловік, але як політик чи публічний діяч далекий і нікому на Закарпатті не відомий. У його оточенні є ще двоє-троє людей, які тільки те й роблять, що займаються демагогією, від усього на світі бояться, і відповідно, як і Сергій теж шукають у мені ворога. Так місяць тому-два тому я запропонував випустити газету «Самопоміч Закарпаття». Ми узгодили макет, знайшли фінансування уже хотіли відправляти у Київ на затвердження та запускати у друк, як Сергій сказав, що на газету може бути погана реакція конкурентів через окремих членів нашої групи, тому випускати ми нічого не будемо. Але так робота не робиться. Спочатку ми більше півроку воюємо з іншою ініціативною групою і боїмося всього і вся, тому нічого не робимо, лише формально заповняємо планування. Із проектів закінчили лише один, наслідком якого став розроблений мною та ще кількома колегами проект законопроекту про автомобілі з іноземними номерами для фракції у ВР. Потім, коли якраз треба братися за роботу, йде боротьба вже всередині, очевидно, відчуваючи в мені собі конкурента і боячись вийти з комфортного бездіяльного середовища., яке я насмілився порушити.
І ще одне важливе питання— списки кандидатів. До них дивним чином потрапили люди, близькі до Володимира Чубірка та Віктора Балоги. Такі люди точно є в Хусті, Ужгороді, а у Виноградові у списках у район і місто взагалі люди,які нещодавно перейшли у партію “УКРОП” і працюють у апараті райради “ецуна” Олега Любімова..
Мені дуже цікаво, як ці люди при такій бездіяльності і боягузстві хочуть перемагати на виборах? Я, працюючи у журналістиці з 2000 року знаю все політичне поле Закарпаття, біографії всіх місцевих політиків, обласних депутатів та їхніх сателітів. Знаю, що вибори будуть дуже важкі, на них іде багато пухнастих людей від грошових мішків, плануються великі фінансові вливання у тому числі і на підкуп виборців. Планується маса бруду і дези, яким треба буде миттєво протидіяти. Тому, у ситуації, що склалася, таку інертність розцінюю, як саботаж роботи і нищення будь-яких здорових ініціатив та прогресу політичної партії й організації загалом у області. Відтак, як поки діючий голова виконкому Закарпатської обласної організації політичної партії “Самопоміч” офіційно заявляю про вихід із ініціативної групи та партії. Також як голова ГО “Західноукраїнська Асоціація власників транзитних авто” (ЗАВТРА) заявляю про припинення співпраці організації з партією та ініціативною групою “Самопоміч”. У свою чергу закликаю всіх, хто не хоче погрузнути у болоті міжусобиць зробити те ж саме.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *