В ужгородській жіночій консультації “похазяйнували” невідомі

замокМабуть в місті немає вже такого закладу, куди б не навідувалися зловмисники. Про будинки, квартири, гаражні приміщення, магазини мова вже не йде. Останнім часом зухвальці забираються в офіси різних організацій, лікувальні заклади. У ніч на 6 жовтня в одне з відділень жіночої консультації м. Ужгорода забралися невідомі візитери, які скоїли диверсію.

– У нас тут знаходяться два корпуси. – розповідає виданню «Карпатського об’єктиву» завідуюча Ірина Панаіт. – Ми прийшли о 8 ранку на роботу й побачили, що в іншому корпусі на другому поверсі зламані двері у два кабінети. В одному з приміщень знаходилися дублікати ключів, які невідомі візитери викрали. Зайшли вони і в інший кабінет, все перекинули догори дном, викинули на підлогу зарядні пристрої до мобільних телефонів. На щастя документацію ніхто не зачепив. Ми одразу ж поміняли замки на дверях і повідомили в міліцію.

В Ужгородському міськвідділі міліції повідомили, що на місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, яка обстежила приміщення. У двох кабінетах крадіжки не зафіксували. Відомості внесено в Єдиний облік.

Як вдалося почути під час розмови з іншими працівниками, поблизу цього закладу ошиваються різні підозрілі типи. Не виключено, що сюди могли навідатися любителі «вколотися і забутися» у пошуках якихось медикаментів та шприців.

karpatskijobjektiv.com

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *