В Ужгороді знайшли водія, який втік після наїзду на пішохода

ДТПДержавтоінспектори оперативно знайшли водія, який керуючи автомобілем «Чері Амулет» збив 32-річного чоловіка. Дорожньо-транспортна пригода мала місце вчора, 3 липня, близько 19-ї години по вул. Мукачевській неподалік залізнодорожнього переїзду. Замість того, щоб надати допомогу потерпілому чи викликати швидку водій зник з місця пригоди.

Вчора по телефону «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення, від чергового диспетчера лінії «103» про те, що бригада лікарів здійснила виїзд на перехрестя вулиць Станційна – Мукачіська для надання медичної допомоги 32-річному пішоходу, якого збило авто. Під час медичного огляду у потерпілого було виявлено численні тілесні ушкодження.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група міськвідділу міліції та працівники відділення ДАІ з обслуговування міста Ужгорода. Встановлено, що пригода сталася прямо на пішохідному переході, коли ужгородець переходив дорогу. Зазначимо, що сам водій з місця пригоди зник та допомогу потерпілому не надав.

Вжитими заходами працівників відділення ДАІ з обслуговування міста Ужгород встановлено, що наїзд скоїв 40-річний мешканець міста на автомобіль «Чері Амулет». При огляді транспортного засобу, працівники ДАІ виявили пошкодження, характерні для дорожньо-транспортної пригоди. На питання правоохоронців, чому останній не надав потерпілому допомогу, водій пояснити не зміг.

Слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Шановні водії не залишайте напризволяще потерпілих та не зникайте з місця пригоди. Відразу викличте швидку медичну допомогу, цим Ви можете врятувати їх життя. Нагадаємо, що кожного водія, який покинув місце дорожньо-транспортної пригоди, рано чи пізно все одно буде знайдено та притягнуто до відповідальності, однак в такому разі вона буде набагато суворіша.

 

Інформація Ужгородського МВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *