В Ужгороді затримали викрадачів людини

нападДва молоді зловмисники заштовхали в машину охоронця одного з супермаркетів Ужгорода, відвезли його за місто, побили й викинули…

 Днями пізно ввечері з заявою до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції звернувся 22-річний охоронник одного з супермаркетів міста. Молодик повідомив, щоневідомі особи заштовхали його до салону автомобіля «ВАЗ2106» та відвезли за межі міста.

 Як розповів потерпілий, в той вечір він, перебуваючи на службі, побачив, що невідомі особи на білих «Жигулях» під′їхали до складських приміщень супермаркету та почали завантажувати в салон легковика залишені напередодні працівниками магазину прострочені продукти харчування.

 Підійшовши до них, охоронникповідомив, що ці продукти є небезпечними для здоров’я людей, їх термін придатності вже вичерпаний, тож їх повинні забрати виробники для подальшої утилізації.

 Зауваження охоронця правопорушників сильно обурило. Міжними виникла суперечка, яка згодом переросла у штовханину. Далі розлюченімолодикизаштовхалихлопця в салон свого автомобіля та вивезли за межі міста, де його побили й кинули напризволяще…

 

Як встановили оперативники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції, дане правопорушення скоїли 30-річний Іван та його приятель, 22-річний Василь, обидва-мешканці Ужгородського району.

 

«Ми не хотіли зашкодити охоронцю. Думали, що ці продукти вже нікому не потрібні. У нас великі родини. У кожного з нас є кілька дітей. Їм щодня потрібна їжа. Тому михотіли взяти ці продукти, щоб дітей нагодувати»,-такі слова почули міліціонери при розмові з правопорушниками.

 

Наразі зловмисникиспілкуються з міліціонерами. Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство), санкція якої передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

 Триває досудове слідство.

 Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *