В Ужгороді затримали нетверезого рятувальника за кермом авто

алкоголь-водійСьогодні близько 2-ї години ночі ужгородські патрульні отримали орієнтування на Skoda Fabia сірого кольору. В повідомленні йшлося, що водій транспортного засобу можливо перебуває в стані алкогольного сп’яніння.

Схожий автомобіль полісмени побачили на перехресті Володимирської та Баб’яка. За кермом знаходився 32-річний ужгородець, під час розмови з яким полісмени помітили ознаки алкогольного сп’яніння. До того ж, чоловік поводився агресивно та надавав неправдиві відомості, постійно змінюючи показання та інформацію щодо своїх особистих даних.
Як з’ясували патрульні, водій “Шкоди” є діючим працівником одного з підрозділів спеціального призначення Державної служби надзвичайних ситуацій в Закарпатській області.
Від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння чоловік відмовився в присутності двох свідків. До того ж, громадянин не мав при собі водійського посвідчення, яке було вилучено цьогоріч за керування напідпитку.
Патрульні винесли на водія постанову за відсутність посвідчення водія, склали протокол за керування в нетверезому стані та вилучили тимчасовий дозвіл, термін якого вже закінчився.

Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *