В Ужгороді влаштують “швидкі побачення”

побаченняУжгородці вирішили повторити всесвітню практику швидких побачень, коли зайняті люди проходять серію коротких розмов із такими ж і у результаті обмінюються контактами з цікавими співрозмовниками.

У нашому обласному центрі пройде аналогічний захід – “Коло знайомств”.

Як це все проходить? Рівна кількість хлопців та дівчат збираються в затишному кафе. Дівчата і хлопці займають визначені ведучим столики, які співпадають з їхніми номерами. Після старту – кожні п’ять хвилин, хлопці пересідають за наступний столик і знайомляться з новою дівчиною. Цього часу, як відомо, достатньо, щоб в обох сформувалось перше враження та усвідомлення – цікаво вам буде спілкуватись і надалі або ж ні.

Коли побачення закінчуються, ви відмічаєте в анкетах тих, з ким вам було цікаво, та недостатньо всього лиш п’яти хвилин, і того ж дня ведучий надішле їм ваші контактні дані. Після цього всього можна залишитись на afterpatty в вигляді гри в мафію, або щось інше, або все-таки розійтись по своїм справам.

Стандартна ціна участі 30 грн. На жаль, ведучі не є господарями кафе, проте власники таких погодились зарезервувати необхідну кількість столиків, якщо кожен з учасників замовить собі щось з меню, та обіцяли роздати смачний гостинець.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *