В Ужгороді відбулося найдовше засідання суду по справі лікаря-вбивці (ВІДЕО)

     9-го червня відбулося чергове засідання у справі лікаря-вбивці Балаж Наталії, що керуючи автомобілем в стані алкогольного сп’яніння зіткнулася з учасниками Хресної ходи і відправила на той світ двох прочан.
Засідання можна вважати рекордним – воно продовжувалося понад СІМ годин. Повідомляє “Спеціальний контроль”.
Темою сьогоднішнього засідання було – клопотання від сторони захисту. Адвокатами було подано безліч клопотань про повторну експертизу, повторне опитування свідків та інше.
Адвокати виявили бажання викликати до суду Заступника прокурора Закарпатської області Шимона І. П. з метою вияснити – обвинувачувальний акт мав бути «затверджений» чи «погоджений».
Було навіть клопотання про визначення дієздатності одного з свідків. На цьому моменті ми зупинимося детальніше. Адвокат захисту Діовші Артур Яношович повідомив, що йому доступна інформація з Ужгородського об’єднаного міського військового комісаріату про психічні захворювання одного зі свідків. Адвокат наполягав на проведенні амбулаторної психіатричної експертизи відносно свідка С.
З етичних міркувань ми не публікуємо прізвище свідка, але нас дуже зацікавив момент яким чином конфіденційна інформація про стан здоров’я призовника з військомату потрапила до адвоката Діовші А.Я. Готуємо відповідні запити на керівника Ужгородського об’єднаного міського військового комісаріату.
балажДля винесення ухвал по даним клопотанням суддя Придачук О. А. неодноразово змушений був видалятися у нарадчу кімнату.
Коли всі клопотання захисту були відхилені, захисники Балаж кинули в бій «важку артилерію» – представник потерпілого Зайдела М.М. – адвокат Назаренко Д.Л. надала усне клопотання про ознайомлення з повним обсягом справи та наданням їй фотокопій всіх матеріалів справи. Суддя Придачук О. А. постановив, що ухвала по цьому клопотанню буде винесена на наступному судовому засіданню.
Нагадаємо, що справа вже розглядається 15 місяців. Всі ці клопотання захисту Наталії Балаж призводять лише до затягування процесу, що є на руку підсудній, яка знаходиться на волі.
Наступне засідання призначене на 6-те липня, на 10-00.

2 comments

крик says:

Запитання до компетентних органів- чому не перевірите звідки у батьків Балаж Наталії є стільки грошей щоб оплачувати купу дорогих адвокатів? Надія Балаж все життя пропрацювала на вчительській зарплатні, проте веде розкішний спосіб життя і що саме основне, в правоохоронних органах предостатньо матеріалів, щоб зайнятися Надією Балаж.Балаж Борис-батько відомий усім продавець крадених авто.
Складається враження що правоохоронна система є на утриманні цих кримінальних злочинців, тому вперто не бачить того, що очевидне для всіх інших людей!

секретар says:

Може варто перевірити адвоката Діовші Артура Яношовича на наявність психічних захворювань, бо як стало відомо, в той вечір, за кілька годин до аварії, саме Діовші А.Я. розважався, пив разом з Наталею Балаж в ресторані, а потім в стрип-барі. Хіба нормальна людина буде щось мати з такими аморальними особами, як Балажки? Цікаво, а жінці Артура Яношовича відомо про походеньки її чоловіка?

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *