В Ужгороді відбулася презентація книги Ганса фон Даха «Тотальний опір. Інструкція з ведення малої війни для кожного»

 

5 березня 2015 року в Ужгороді, о 10.00 у головному корпусі УжНУ, ауд. М1(вул. Університетська 14) та о 17.00 у приміщенні Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ф. Потушняка (пр. Свободи 16) відбулась презентація книги Ганса фон Даха «Тотальний опір. Інструкція з ведення малої війни для кожного».

Презентація відбулася за участи засновника видавництва «Астролябія», наукового редактора українського видання «Тотального опору» Олега Фешовця.

Легендарна книга швейцарського воєнного експерта майора Ганса дон Даха є, фактично посібником з ведення малої війни. Автор розкриває стратегії та техніки ведення переможного бою, у якому сили супротивника значно переважають.

«На цій території може бути або Україна, або Росія. Поки ми не впремось у Кавказ, Україна себе не стабілізує», – стверджує пан Олег.

На презентації також виступив голова закарпатської «Свободи» Едуард Леонов, який про необхідність ведення малої війни знає не з розповідей, адже сам є вихідцем з Криму і на сьогодні є, фактично, нев’їздним на своїй Батьківщині. «Ті кримські воєнні, які зрадили та прийняли російське громадянство нині у паспорті мають штамп «склонен к измене», служать сдесь під північним полюсом, а про свої «одеські квартирки» уже можуть забути!», – прокоментував свободівець.

Співорганізатором презентації стала молодіжна спортивно-патріотична організація «Сокіл», активісти якої вирішили взяти книгу собі за методичний посібник. Голова закарпатського «Соколу» Томаш Лелекач, користуючись можливістю, запросив молодь на всеукраїнський ви шкільний табір «Карпатська Україна», що відбудеться у с.Стеблівка з 12 по 15 березня. «Пересічні люди ніколи не розуміли, чому ми готуємось до війни, адже державу треба будувати політичними методами. Вони були праві, але лише в одному: що ми на війну дивились крізь призму наших попередників, зокрема ОУН-УПА, для яких мета була – збудувати Українську державу, зараз же мета – не втратити її. Мусимо розуміти, що б’ють слабких, перед сильними схиляють голову», – каже націоналіст.

Прес-служба Ужгородської міської організації ВО «Свобода»

презентація

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *