В Ужгороді та Мукачеві пограбували квартири

злодіїЖертвою квартирних крадіїв стали жительки м.Ужгорода та м.Мукачева. Обидві мешкають в квартирах на перших поверхах, куди невідомі зловмисники проникли через балкон. Поживою «домушників» стала значна сума у валюті, гривні та коштовності.

Ужгородка з вул.Легоцького поїхала на кілька днів із дому, а коли повернулася, то виявила сліди непроханих гостей. Невідомі зловмисники проникли в квартиру на першому поверсі через балкон, виламавши двері. Поживою злодіїв стали 3000 доларів, 3500 євро, 2000 гривень та золоті вироби. Сума заподіяних збитків склала 183 тисячі гривень, – йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Закарпатської області.

На першому поверсі багатоповерхівки на вул.Індустріальній в м.Мукачеві проживає інша потерпіла. Жінка пішла зранку з дому, а балконні двері залишила незачиненими. Це тільки полегшило роботу невідомим «домушникам». Після їх візиту з тумбочки в спальні зникли гроші в сумі 9000 доларів.

Не пощастило й іншому мукачівцю, який теж проживає на цій же вулиці. Чоловік поїхав в м.Київ, за його квартирою приглядає тітка. І от вночі в помешкання проникли шляхом підбору ключа невідомі зловмисники. Поживою крадіїв стали гроші в сумі 2000 доларів, монітор і ДВД-програвач. Сума заподіяних збитків склала 50 тисяч гривень.

Поліція розшукує крадіїв і вкотре застерігає громадян. Покидаючи свої домівки, потурбуйтесь про надійний захист помешкання. Особливо, якщо мешкаєте на першому або останньому поверсі. Зачиняйте вікна й двері, а краще встановіть грати чи металеві жалюзі. Нікому з чужих не кажіть про те, що не будете вдома. Не залишайте на час вашої відсутності в хаті великі суми грошей та ювелірні вироби.

Пам’ятайте, що злочину легше зарадити, ніж потім його розкривати. Будьте обережні!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *