В Ужгороді сталася перестрілка між місцевим депутатом і невідомим

пістолетВчора ввечері невідомий здійснив кілька пострілів у сторону 45-річного місцевого депутата, який саме припаркував свою автівку в гаражі, повідомили в Ужгородському відділі поліції.
Подія сталася близько 21:00 на вул. Плеханова в м.Ужгороді. До правоохоронців зателефонувала жінка потерпілого, яка почула постріли. На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група, керівництво Ужгородського відділу поліції та керівництво поліції області.
Працівники поліції встановили, що невідома особа, діючи з прямим умислом, здійснила кілька пострілів у сторону депутата Ужгородської міської ради. Останній саме знаходився у відчиненому гаражному приміщенні, де перед цим припаркував своє авто.
Потерпілий з метою самозахисту здійснив кілька пострілів у відповідь із зареєстрованого пневматичного пістолету. За даним фактом Ужгородським відділом поліції розпочато кримінальне провадження, кваліфікація якого – замах на вбивство.
Наразі працівники поліції розглядають кілька версій вчорашнього інциденту. Першу пов’язують із професійною діяльністю потерпілого, другу – метою помсти, а також із хуліганських мотивів.
Вживаються всі заходи для встановлення невідомого. Триває досудове розслідування.
Ужгородський відділ поліції

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *