В Ужгороді скоєно замах на вбивство

ніжВідносно 23-річного молодика, який наніс ножове поранення 25-річному ужгородцю в область грудної клітини, ужгородські міліціонери відкрили кримінальне провадження за фактом замаху на вбиство.

 Вчора, близько 5-ї години ранку, по спецлінії «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення, від чергового лікаря центральної міської клінічної лікарні міста Ужгорода про те, що до них за медичною допомогою звернувся 25-річний мешканець міста. Під час медичного огляду, у нього виявлено тілесне ушкодження у вигляді колото-різаної рани поверхні грудної клітини.

 Як з’ясувалося, дані тілесні ушкодження він отримав від 23-річного ужгородця, в одному з розважальних закладів м. Ужгорода. Під час відпочинку між хлопцями виникла словесна суперечка, яка переросла у штовханину. Причиною стало нахабне залицяння з боку правопорушника до знайомої дівчини потерпілого. Подальше з’ясування стосунків молодики вирішили продовжити на вулиці, покинувши приміщення закладу. В ході суперечки, на вулиці правопорушник дістав з власного автомобіля «Мерседес – Бенс», предмет схожий на ніж та вдарив потерпілого один раз в область грудної клітини.

 

Усвідомивши, що накоїв правопорушник сів до свого автомобіля та втік з місця пригоди, але не далеко… Невздовзі, був затриманий співробітниками Ужгородського міськвідділу міліції. У скоєному зізнався.

 Наразі потерпілий знаходиться на стаціонарному лікуванні в Ужгородській міській клінічній лікарні. Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115, ч.2 ст.15 Кримінального кодексу України (замах на вбивство), правопорушнику загрожує до 15 років позбавлення волі. Триває слідство.

 СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *