В Ужгороді СБУ затримала торговця контрабандною зброєю

зброяСпівробітники Служби безпеки затримали в Ужгороді місцевого мешканця, який організував перероблення у бойову та продаж контрабандної зброї.

Зловмисник разом із спільниками налагодив у обласному центрі переробку шумових пістолетів та набоїв до них у бойові. Потім “товар” поштою надсилався клієнтам по всій території України.
Правоохоронці затримали торгівця зброєю поблизу ужгородського залізничного вокзалу відразу після відправлення ним чергового замовлення. З автомобіля зловмисника співробітники спецслужби вилучили кейси з трьома вже переробленими під бойові пістолети та патрони калібру 9 мм.
Під час обшуку майстерні, розташованої у помешканні одного із спільників, було вилучено ще чотири перероблені пістолети.
Відкрито кримінальне провадження за ст. 201 та ст. 263 Кримінального кодексу України. Організатора групи затримано відповідно до ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.
Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для встановлення всіх учасників групи, кола покупців та шляхів надходження контрабандної зброї до України.
Прес-група УСБУ в Закарпатській області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *