В Ужгороді новий військком Журавльов одразу кинувся в “бій” (ФОТО, ВІДЕО)

журавльовНовопризначений військовий комісар Ужгородського об’єднаного військового комісаріату Микола Журавльов без розкачок включився у роботу. Працівники військкомату “взяли” в роботу місцевих чиновників, яким масово вручаються повістки. Як повідомив виданню “Трибуна” військком, у зв’язку з великою загруженістю, невиключає переходу на цілодобовий графік роботи для себе.

Я не платив за посаду, мене призначили Президент та Міністр оборони і я не збираюся заробляти на крові загиблив воїнів АТО, – підсумував майор Журавльов.

Сьогодні, 5 березня 2015 року,  в рамках четвертої хвилі мобілізації в Ужгородському військкоматі відбулася відправка до місця призначення тридцятьох новобранців, у тому числі, шістьох офіцерів.

Приємно, що серед нах було багато добровольців, зокрема, це колишній сільський голова Оноківців Дмитрук  Віктор Танасович та журналіст Олександр Коробко.

У напутньому слові військовий комісар Микола Журавльов назвав пріоритетним завданням захист військовослужбовців та їх сімей, по цим питанням родичі солдат можуть звертатися до нього у позачерговому порядку.

призов призов2 призов4 призов5 призов6 призов7 призов8 призов9

2 comments

Рубик says:

Від початку 2015-го в АТО загинули 58 закарпатців, 8 бійців в полоні

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *