Categories Новини

В Ужгороді молитвою за Україну зустрічатимуть схід сонця у День Незалежності

хор3Третій рік поспіль у День Незалежності України ужгородці мають можливість зустрічати схід сонця, помолившись за долю країни разом із Закарпатським народним хором.

Цього року захід відбудеться у символічному місці – Ужгородському замку. І розпочнеться традиційно о 6 ранку.

«Зустріти сонце «Молитвою за Україну» в день народження нашої держави, Закарпатський народний хор запрошує всіх ужгородців і гостей нашого міста. Народження нового дня Незалежності України спільною екуменічною молитвою додасть всім нам ще більшої надії та віри в прекрасне мирне майбутнє та перемогу! Запрошуємо всіх, приєднуйтесь! Ужгородський замок, замкова гора – це серце нашого древнього Ужгорода Тому не випадково втретє , започатковану нами акцію ми проводимо саме тут! Сподіваємось, на цей раз ми зможемо любуватись дійсно справжнім чудом народження нового дня. Сонечко сходить  6.37, не пропустіть! Разом з нами будуть діти, наше майбутнє та наша надія ! Повністю сценарій не розкриваємо , нехай це буде сюрпризом!» – пише на своїй сторінці у Фейсбуці Наталія Петій-Потапчук, художній керівник та головний диригент Державного заслуженого академічного Закарпатського народного хору.

Два попередніх роки захід став найбільш атмосферним та душевним у святкових програмах до Дня Незалежності. Вперше схід сонця зустріли на набережній річки біля обласної філармонії, а торік – на пішохідному мості.

Вікторія ЖУЙКО, Ужгород

День

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *