В Ужгороді міліціонери затримали серійного крадія велосипедів

велосипед-крадіжкаНепрацюючий 24-річний ужгородець викрадав велосипеди від жителів обласного центру. Молодого чоловіка підозрюють у скоєнні щонайменше п’яти таких злочинів, повідомили в Ужгородському МВ УМВС.

До чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції стали надходити заяви від громадян про крадіжки їх велосипедів. Транспортні засоби були викрадені у різних мікрорайонах міста. Всіх їх власники залишали на деякий час у під’їздах багатоповерхівок пристебнутими тросиками.

Працівники карного розшуку міськвідділу міліції провели ряд заходів і викрили крадія велосипедів. Ним виявися 24-річний житель міста, якій неодноразово притягався до відповідальності за дрібні злочини.

Молодий чоловік виправдовувався, що стати на злочинний шлях його підштовхнула відсутність грошей, які знадобилися на відпочинок з друзями. Зізнається, що спеціалізувався виключно на крадіжках велосипедів. На території міста скоїв щонайменше п’ять таких правопорушень. До злочинів готувалися заздалегідь. Брав з собою кусачки, якими перерізав навісні замки на залишених у під’їздах багатоповерхівок велосипедах.

За даним фактом слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції розпочато кримінальне провадження за ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Триває досудове розслідування. Зараз правоохоронці перевіряють підозрюваного на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *