В спартакіаді “Динамо” перемогли закарпатські міліціонери (фото)

15 жовтня на стадіоні «Авангард» в Ужгороді відбулася Дев′ята спартакіада Закарпатської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» серед правоохоронних органів.

 

 

 

 

У змаганнях з професійно-прикладних олімпійських та неолімпійських видів спорту взяли участь команди обласних управлінь внутрішніх справ, УСБУ, ДСНС, Чопського та Мукачівського прикордонних загонів, Державної пенітенціарної служби, Головного управління Міндоходів, Чопської митниці тощо.

 

 

 

 

 

З вітальним словом до учасників змагань звернувся голова обласної організації ФСТ «Динамо»,  начальник УМВС України в Закарпатській області генерал-майор міліції Василь Варцаба.

 

 

 

 

Правоохоронці змагалися з міні-футболу, волейболу, стрільбі з пневматичної гвинтівки, легкоатлетичній естафеті, перетягуванні канату та сімейних стартах.

 

 

 

 

 

 

У напруженій боротьбі першою в командному заліку була команда УМВС України в Закарпатській області, «срібло» вибороли «надзвичайники», третьою була команда УСБУ. Міліцейські спортсмени були найсильнішими у змаганнях із волейболу, естафеті, другими – у сімейних стартах, стрільбі та перетягуванні канату, а на футбольному полі – четвертими.

 

 

 

 

 

 

Переможці спартакіади були нагороджені кубками, медалями та грамотами.

 

 

 

 

– Вітаю колег із заслуженою перемогою. Наша міліцейська команда в останні роки впевнено доводить, що вона не лише найбільш чисельна в ФСТ «Динамо», але й справді найсильніша. І це дуже добре, адже відмінна фізична підготовка працівників міліції сприяє їм у професійній майстерності, допомагає у щоденній протидії злочинному світові, – каже начальник УМВС України в Закарпатській області генерал-майор міліції Василь Варцаба.

 

 

 

 

 

 

 

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *