В селі на Тячівщині нічні злодії з битами вдерлися на обійстя. Господар відбився молотком

злодіїПід ранок, близько четвертої години, коли більшість громадян зазвичай міцно спить, на одному з обійсть у селі Підплеша Тячівського району почувся дзенькіт розбитого скла.

Але ці звуки, на жаль, нікого із сусідніх помешкань не розбудили. Не прокинувся спершу і сам 54-річний господар оселі. Тим часом двоє молодиків, приховуючи свої обличчя під балаклавами, крадучись у темряві проникли у чуже подвір’я.

Як розповідають “Відомості міліції” , злодії, певно, заздалегідь продумали кожен свій крок. “Непрохані гості” могли бувати тут і раніше, бо надто добре орієнтувалися не лише на подвір’ї, а й у самій оселі.

Розбивши шибку на вікні підвального приміщення грабіжники проникнули у будинок, далі подалися у спальну кімнату, де саме відпочивав господар. Зловмисники не врахували: чоловік спить чутливо, тож коли зловмисники розбили шибку вже на внутрішніх дверях оселі, а потім крокували, шаркаючи взуттям, по коридору, чоловік прокинувся і встиг озброїтися молотком, знайденим у тумбочці.

Фактично до зустрічі з нападниками господар вже виявився дещо готовим. Коли один із грабіжників накинувся на нього, чоловік зумів відхилити удар і з допомогою молотка дещо нейтралізувати зухвальця. Але в той час йому на допомогу підоспів напарник. Він став завдавати власнику оселі ударів битою.

Чоловік відчайдушно оборонявся, чим нагнав неабиякого страху на своїх кривдників. Останнім довелося відступити, так нічого і не прихопивши зі собою цінного. Потерпілий самотужки перев’язав собі рани і зателефонував у міліцію. За вказаною адресою невдовзі прибула слідчо-оперативна група.

На місці події оперативники вилучили закривавлений молоток, а також биту і ліхтарик, залишені через поспіх “нічними гостями”. Водночас, експерти-криміналісти зняли чимало відбитків пальців, вилучили залишки волосся з частинками шкіри на молотку, кров’яні сліди на уламках скла, найвірогідніше, зловмисники поранилися, коли залазили через вікно.

За фактом розбійного нападу розпочато кримінальне провадження.

Пошуки зухвалих злодіїв тривають.

uzhgorod.net.ua

1 comment

Сектор А says:

НіхYя собі!!! Молодец, що відмахався!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *