В Мукачеві затримували “гастролерів” зі Львова, ті – чинили опір і травмували поліцейського

затриманняНа тел.102 Мукачівської поліції надійшов дзвінок від жителя міста. Увагу пильного мешканця багатоквартирного будинку привернув підозрілий чоловік. Незнайомець вештався в підїзді будинку, а потім швидко сів у машину й поїхав. Уважний мукачівець занотував номер та марку автомобіля і повідомив правоохоронцям.

На той час в Мукачеві, на поліцейському полігоні «Шипка», правоохоронці саме проводили масштабні навчання. Тому в місті було багато поліцейських. Це й допомогло великою мірою перекрити вулиці й вийти на підозрюваних. Злочин вдалося розкрити за лічені хвилини.

Поліцейські затримали машину, яка була в орієнтуванні. Щоправда, зловмисники намагалися втекти, чинили опір правоохоронцям. Одному з поліцейських навіть було пошкоджено ногу.

У машині виявили грошові кошти та золоті вироби. Походження золота та грошей водій та пасажир пояснити не змогли. Далі ж з’ясувалося, що це добро було незадовго до того викрадено з квартири мукачівця. Саме того,в кого пильні сусіди.

Затримані виявилися злодіями-гастролерами зі Львова. Одному 27, другому 36 років. Обидва раніше вже мали проблеми з законом.

За даним фактом відкрито кримінальні провадження за ч.3 ст.185 ККУ (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) та за ч.2 ст.345 ККУ (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ним  службових обов’язків).

Фігурантів справи заарештовано. Мукачівський міськрайонний суд обрав їм міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, повідомляє прес-служба закарпатської поліції.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *