В Мукачеві та на Свалявщині міліція виявила майже 4 тис. пляшок “лівої” горілки

горілкаПід час санкціонованих судом обшуків працівники міліцейської служби з протидії економічним злочинам вилучили велику партію фальсифікованих алкогольних виробів.      
Сьогодні працівники Управління протидії злочинності в сфері економіки УМВС України в Закарпатській області провели санкціоновані обшуки на підставі ухвал суду у Мукачеві та в Свалявському районі. Під час цих обшуків було виявлено та вилучено 3814 пляшок горілки з явними ознаками підробки марок акцизного збору.
Зокрема, в одному з приватних будинків в м.Мукачеві правоохоронці виявили 124 ящики  горілки «Пшенична» (2480 пляшок) з явними ознаками підробки марок акцизного збору та 16 ящиків аналогічної горілки (320 пляшок) без документів про її походження.
У приміщенні приватного магазину в с.Сусково Свалявського району міліціонери знайшли 54 пляшки  горілки різних найменувань з явними ознаками підробки марок акцизного збору, або без документів про її походження.
У тому ж Мукачеві, на складі роздрібно-гуртового магазину, розташованого на одному з ринків міста, вилучено 49 ящиків (960 пляшок) горілки«Пшенична» з явними ознаками підробки марок акцизного збору.

За даними фактами триває перевірка, власників«лівого» алкоголю розшукують, – пише СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *