В Мукачеві під колесами потяга загинула 15-річна дівчинка

потяг30 грудня  близько 11:30 потяг сполученням “Ужгород-Київ”, рухаючись до Києва, наїхав на 15-річну дівчину.

Після занять дівчинка ішла до мами на роботу, переходила колію у невстановленому місці. Очевидці намагалися застерегти дівчину в капюшоні, що їде потяг, та вона його не бачила, кричали їй: «Зупинись», а вона не чула… слухала музику в навушниках! Коли люди зметикували, що і до чого, було вже занадто пізно. Дівчина опинилася під колесами пасажирського потяга, – інформує відділ комунікації ГУ національної поліції у Закарпатській області.

Юну закарпатку з численними переломами та забоями доставили до Мукачівської лікарні. Уже там медики вийняли з вуха дівчини фрагмент із тих злощасних навушників, що завадили перехожій почути гуркіт кількатонного потяга, перестороги людей і прирекли єдину дитину в сім’ї на загибель. Потерпіла так і не прийшла до тями, померла в лікарні.

Цю подію внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 276 ч.2. (Порушення працівником залізничного, водного або повітряного транспорту правил безпеки руху або експлуатації транспорту, а також недоброякісний ремонт транспортних засобів, колій, засобів сигналізації та зв’язку, якщо це спричинило потерпілому середньої тяжкості чи тяжкі тілесні ушкодження або заподіяли велику матеріальну шкоду). Триває досудове розслідування.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *