В Мукачеві онук обікрав бабусю

Із заявою про зникнення грошей із банківської картки та речей домашнього вжитку до працівників Мукачівського міськвідділу міліції  звернулася 70-річна мешканка Мукачева. Старенька бідкалася, адже з її кредитки зникло 3 тисячі гривень.

 Як з′ясувалося, крадіжка – справа рук онука потерпілої. 23-літній хлопець мешкає зі старенькою бабусею, позаяк росте сиротою – без батька й матері.Та замість допомагати та піклуватися про літню жінку, вирішив пожити за її рахунок.

Як розповіла пенсіонерка, спочатку з її будинку почали зникати металеві речі: алюмінієві бочки, бідони, кутники, котушки дротів, набір стільців зі столом та ін. Спершу бабуся просила онука схаменутись, влаштуватись на роботу і допомогти їй у веденні господарства, а не виносити  з хати  цінні речі. Проте молодик, який вже має одну судимість, не прислухався до старенької, а далі чинив свої протизаконні справи.

 Так, шахрайським шляхом, під приводом поповнити бабусі мобільний телефон, він зняв з її кредитної картки гроші в сумі 3 тисячі гривень. Через деякий час, коли старенька побачила баланс свого рахунку, вона не витримала і з заявою звернулась до  міського відділу міліції. Правоохоронці швидко вийшли на підозрюваного. Ним виявився згаданий онук жінки.

 Свою провину 23-річний мукачівець не заперечував. Щоправда, бабусині гроші він вже встиг розтринькати. Частиною з них розрахувався за борги, решту спустив на розваги…

 

Наразі слідчим міськвідділу за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України «Шахрайство». Тривають досудові перевірки.

 

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *