В Мукачеві лопнула мильна булька Єдиного Центру, – Юрій Кравчук

До сьогоднішньої сесії я був переконаний, що тільки один депутат Мукачівської міської ради не являється маріонеткою. Від решти 41-го депутата я не чув ніякої публічної критики на адресу провладного Єдиного Центру, тим більше на адресу душвласника цієї партії – Віктора Балоги.

Так, мова йде про Івана Чубирка. Звичайно, “тінь Медведчука” зараз явно не на користь його політичній кар’єрі. Хоча ця ж сама тінь не заважає сьогоднішній команді ЄЦу, основу якої свого часу Медведчук виколисав. Не заважає ЄЦу і тінь Януковича, членом команди якого був Віктор Іванович. Це був коментар про коротку електоральну пам’ять.
Тепер про “Єдиний екоЦентр”. Я навмисне зробив це фото – для історії. Зверніть увагу, що з 42-х депутатів біля дітей відкрито фотографується тільки…
А завершити свій коментар я хочу незвичним для себе… вибаченням. На сьогодні тільки 18 депутатів підтвердили свою маріонеточність. Рівно стільки голосів було віддано ЗА реорганізацію ПЗО. Так, я не обмовився – з 32-х депутатів ЄЦу – 18 голосів. І вже зовсім неважливо, яку нову форму вигадають для позашкільної освіти на наступній сесії. Вже абсолютно неважливо, хто як голосуватиме. Сьогодні ми побачили два факти: мильна булька Єдіного і Нєпабєдімого Центру лопнула. Колишні раби та маріонетки підняли голову. Міський голова як міг, так рятував ситуацію, але… у кандалах залишилось сидіти тільки 18 душ.
Отже, це моє офіційне вибачення перед рештою 23-а депутатами Мукачівської міської ради: сьогодні ви показали, що ви не раби, якими я вас вважав. Не всі, звичайно, і час, на жаль, це покаже.

2 comments

Село і люди says:

А чому неопублікують поіменно тих 18 кріпаків балогівськиз, які ніколи до останніх своіх днів не зрозуміють, що вони покидьки і співучасники групових злочинів, контрабанди, пограбунків мешканців Мукачева і району, яких орнанізоване бандугрупування під головуванням нардепа Балоги використало як ресурс, а далі викине їх як сміття.
Сподіваємося що настануть кращі часи і без тих балог, питьовок і іншоі мразі, які роками мала нас , свій народ за рогату худобу, вибачте шановні читачі за такн порівняння, але це факт. Та й ще на завершення своєї диктатури і терору завісили нам на 1000грн. платну медицину, щоб скоріше вимерли. Незай він здозне той балога.

Герої нашого часу! says:

Вийграна боротьба, далі подолають активісти Мукачева війну, яку навязавмукачівцям її “обранець”балога, який завалив не лише адмінреформу, а і усе і у всіх сфераж життєдіяльності краю. він нічого для громади не робив без власного інтересу-шкурних інтересів. Він навіть “великий меценат” чортів надавав улікарні дорогу діагностичну апаратуру з метою відкатів. Через те звільнив у Мукачівській ЦРЛ головлікаря Васюту,який служив роки як вірний пес, а потім його копнули під зад. Далі ця сволота балога ввів платну медицину для громадян міста, щоб скоріше помирали населення які існують на 1000грн. відібрав Екоцентр від дітей, будинки від ДТСААФ, Русинів,держноткантори-всі ці і інші мали бути примусово виселені із цієї старої архітектурної будівлі, скільки бізнсу було знищено у конкурентів, чергу в садочки і школу ввели у мерії, відкати з бюджету, все в с воїх інтересах. всього не перерахуєш! Він є пухлиною на тілі закарпаття!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *