В Міжгір’ї ДАІшники затримали п’яного водія зі зброєю та наркотиками

міліція5Учора в Міжгір′ї працівники ДАІ заблокували джип «Тойота», водій якого намагався втекти. Як з’ясувалося, водій перебував за кермом у нетверезому стані, а в самій іномарці правоохоронці виявили обріз карабіна та марихуану.
Зранку 17 серпня в міліцію надійшло повідомлення про те, що на вулиці райцентру Міжгір′я чути постріли. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група разом із працівниками ДАІ.
На вулиці Кутузова в смт.Міжгір′я міліціонери побачили джип «Тойота», водій якого спробував втекти з місця пригоди. Його наздогнали й заблокували правоохоронці.
За кермом «Тойоти» перебував 41-річний житель смт.Дубове Тячівського району. Він був у стані алькогольного сп′яніння.
Під час огляду машини міліціонери знайшли під подушкою на задньому сидінні вогнепальну зброю – обріз карабіна, схожий на «манліхер». А в чохлі пасажирського сидіння виявили близько 10 грамів марихуани.
Вилучену зброю та наркотики направлено на експертне дослідження. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Автомобіль затримано на штрафмайданчик Міжгірського райвідділу міліції, – повідомляють у СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *