Categories Новини

В керівника Закарпатської міліції – новий заступник з громадської безпеки

шаранич-гебешСьогодні в Ужгороді відбулося представлення нового заступника начальника УМВС області з громадської безпеки.

Очільник закарпатської міліції полковник Сергій Шаранич представив на цій посаді 42-річного полковника міліції Олександра Гебеша, який свого часу очолював Свалявський райвідділ та Ужгородський міськвідділ міліції, а в останні роки працював у Вінниці.

Гебеш Олександр Іванович народився 24 серпня 1971 року в селі Голубине Свалявського району Закарпатської області. На службі в органах внутрішніх справ – з 1992 року. Розпочинав свій трудовий шлях міліціонером взводу патрульно-постової служби свалявської міліції, дільничним Полянського відділення Свалявського РВ УМВС.

З 1994 р. працював на посаді оперуповноваженого карного розшуку Полянського відділення міліції. У 2000 р. очолив відділення карного розшуку Свалявського райвідділу міліції.

З грудня 2004 р. Олександр Гебеш – старший слідчий слідчого відділення Берегівського райвідділу, а в 2005 році знову очолив карний розшук Свалявського РВ УМВС.

З лютого 2006 р. працював на посаді заступника начальника відділу – начальника міліції громадської безпеки Свалявського райвідділу, а з листопада 2007 р. був призначений першим заступником начальника відділу – начальником кримінальної міліції Свалявського РВ УМВС.

У травні 2010 р. Олександр Гебеш очолив Свалявський райвідділ міліції, а в 2012 р. – Ужгородський міський відділ УМВС України в Закарпатській області.

З грудня 2012 року – заступник начальника УМВС України у Вінницькій області – начальник міліції громадської безпеки. Де й працював до свого теперішнього повернення на рідне Закарпаття.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *