В Хусті велосипедист ледве не загинув, впавши зі зруйнованого мосту

Хуст-містВнаслідок падіння 31-річний чоловік ледь не загинув. У п’ятницю зранку він на велосипеді прямував на роботу з Городилова до Хуста через міст, що з року в рік руйнується. Оскільки було слизько, то наїхавши на дошку, що підгнила, краянин разом з перилами впав із майже десятиметрової висоти.

На щастя, не у воду, а на берег. Проте сильно травмувався гілками дерев, які пошкодили черевну порожнину, кишківник, спину. «Швидку» викликала тітка, яка в той час була неподалік і почула крики по допомогу.

Наразі хустянину зроблено надскладну операцію і він досі перебуває в реанімаційному відділенні Хустської райлікарні.

Слід зазначити, що відсутність нормального сполучення між містом над Тисою на урочищем Городилово давно хвилює громадськість. Щодня через аварійний міст проходять і діти, і пенсіонери… Та прогнилі дошки і поламані поручні створюють серйозну небезпеку для багатьох краян.

До слова, у цьому році Хустська міська рада планує зайнятись ремонтом горе-мосту. За минулорічними підрахунками на нього планувалося витратити приблизно 15 млн. грн. Утім… у зв’язку з суцільним подорожчанням і хитким курсом національної валюти, вкластися в цю суму навряд чи вдасться. І все ж проблема від цього не втрачає актуальності, адже страждають невинні люди.

Марина АЛДОН

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *