В Берегові злодій поцупив автівку просто на очах у її власника

фіат-доблоДнями в місті Берегово серед ночі зухвалий злодій умудрився викрасти автівку на очах у власника автомобіля.

До чергової частини Берегівського райвідділу міліції телефоном надійшло повідомлення про угон автомобіля. На місце пригоди негайно виїхала слідчо – оперативна група.

54-річний берегівчанин повідомив правоохоронцям, що біля 03.30 години мав намір їхати у справах, тому вигнав із двору приватного будинку, де мешкає, свій автомобіль марки «Фіат-Добло».

Зважаючи на ранній час, вулиці були порожніми. Нічого не остерігаючись, чоловік залишив двигун машини увімкненим, дверцята салону не замкнутими, сам відійшов кілька кроків, щоб замкнути ворота. Через лічені хвилини, почувши звук  автомобіля, озирнився і побачив, як його автомобіль їде геть.

Прийшовши до себе потерпілий зателефонував до міліції. Отримавши інформацію про угон транспортного засобу, правоохоронці негайно ввели в дію план «Перехват».

Вже наприкінці дня оперативникам карного розшуку вдалося встановити місце знаходження викраденого автомобіля. Зловмисники заховали викрадену автівку на території недіючої ферми на околиці одного з сіл Берегівського району.

Автомобіль доставлено на штрафмайданчик берегівської міліції, після проведення ряду досліджень його буде повернуто власнику.

За даним фактом слідчим відділом Берегівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 1000 до 1200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років.

– Наразі проводяться слідчі дії та оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення осіб, які причетні до вчинення кримінального правопорушення, – повідомляє т.в.о. начальника Берегівського райвідділу міліції майор Володимир Сакалош.

Яна Денисюк, Берегівський РВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *