В Берегові від жителя Донеччини міліція вилучила сигарет на 600 тис. гривень

сигаретиПрацівники управління з протидії злочинності в сфері економіки УМВС в Закарпатській області отримали оперативну інформацію про те, що в місті Берегово на території одного з торгових комплексів можуть незаконно зберігатися цигарки у великій кількості.

Для перевірки отриманої інформації міліціонери навідалися за вказаною адресою. У дворі підприємства стояв вантажний автомобіль, у багажнику якого знаходилося 45500 пачок цигарок відомої торгової марки, розфасовані в 91 ящик. Вартість товару – понад 600 тисяч гривень.

За попередньою інформацією, цигарки належать жителю Донецької області. На територію Берегова потрапили за допомогою однієї з служб експрес-доставки.

На усіх пачках вилучених тютюнових виробів є акцизні марки. Слідчий Берегівського РВ УМВС призначив експертизу щодо їх справжності.

За даним фактом слідчим відділенням Берегівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ст.199 (Зберігання, придбання, перевезення підроблених акцизних марок) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Слідчі дії тривають.

Інформація Берегівського РВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *