Ужгородцю помстилися, спаливши його автомобілі

пожежа-автоВчора о 05.40 до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції по спецлінії «102» надійшло повідомлення про загорання двох автомобілів «ВАЗ» в одному з дворів по вул.Легоцького в м.Ужгороді.

На місце події виїхало керівництво та слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Було встановлено, що обидва автомобілі належать 54-річному мешканцю міста.

За гарячими слідами дільничні інспектори спільно з працівниками карного розшуку міськвідділу встановили особу, причетну до даної події. Палієм автівок виявився ніде не працюючий раніше судимий чоловік без постійного місця проживання.

Свій вчинов ужгородський палій пояснив тим, що таким чином він помстився власнику машин за давні образи. Між чоловіками часто виникали сварки через давні неприязні відносини. Напередодні підпалу вони знову посварилися. Тож палій, довго не думаючи, взяв бензин, облив салони автівок й підпалив…

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України (Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.

Триває досудове слідство.

Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *