Ужгородці боргують міському “Водоканалу” більше 4 мільйонів гривень

водоканал-УжгородСтаном на 1 липня мешканці існуючих та новостворених ОСББ в Ужгороді боргують комунальному підприємству «Водоканал м. Ужгород» кошти на загальну суму 4 мільйони 350 тисяч грнивень за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення.

Для подальшої співпраці з об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків по заміні водопровідних вводів та каналізаційних випусків, забезпечення поточної діяльності підприємства КП «Водоканал м. Ужгород» просить проводити роботу з мешканцями ОСББ щодо погашення накопиченої заборгованості, вчасної оплати поточних зобов’язань за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення. При цьому відзначають, що одним із шляхів погашення заборгованості є укладення договору реструктуризацію боргу на певний період.

Одночасно у Водоканалі повідомляють, що із серпня планується підвищення тарифів на послуги водопостачання та водовідведення, про що буде повідомлено додатково, згідно з чинним законодавством України. Тому вчасна оплата за спожиті послуги чи реструктуризація існуючої заборгованості до підвищення тарифів дозволить уникнути розбіжностей в подальших нарахуваннях за спожиті послуги.

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *