Ужгородський військком спростував інформацію про політичне підгрунтя його відправки в АТО

журавльов3Про це військовий комісар Ужгородського ОМВК Микола Журавльов повідомив виданню “Трибуна”. Напередодні ряд закарпатських видань розповсюдили інформацію, що відправка  в зону АТО новопризначеного військкома пов’язана з тим, що він намагається мобілізувати до лав Збройних сил України депутатів Ужгородської міськради та інших високопосадовців.

Ужгородський військком проінформував, що необхідність відбуття до зони АТО пов’язана з потребою ротації офіцерів, які перебувають на фронті вже довгий час та кадровим “голодом” на військовослужбовців оперативно-тактичного рівня, яким є Микола Журавльов.

До останнього моменту керівництво Закарпатського обласного військкомату намагалося завадити виїзду військкома до зони бойових дій, мотивуючи свою відмову критичним станом з призовом та мобілізацією на Закарпатті і зверталося з цього приводу до командувача ЗСУ, щоб той скасував відповідний наказ, але Микола Журавльов настояв на тому, що він на даний момент потрібніший на Сході України.

-Я залишаюся військовим комісаром Ужгородського ОМВК, а в зону АТО їду у відрядження по захисту територіальної цілісності України. Обіцяю повернутися і продовжити роботу по наведенню ладу з мобілізацією депутатів та чиновників усіх рівнів, – підсумував Микола Журавльов.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *