Ужгородських активістів купляють за десять тисяч гривень (ФОТО)

27-28 вересня обласний центр відзначив День міста. На деяких заходах ведучі публічно озвучували ім’я кандидата у народні депутати України від одномандатного округу №68 Василя Ковача. Останній є чинним нардепом від цього ж округу (до Верховної ради України пройшов як представник Партії регіонів).

Зокрема, підчас благодійного аукціону, що пройшов у центрі міста на площі Театральній, Василя Ковача назвали партнером.

Під час відкриття велосипедної карти міста народного депутата Василя Ковача назвали меценатом і зробили відповідний надпис на розмальованій стіні пасажу. Того ж дня, 28 вересня, невстановлені особи перекреслили на стіні слово «меценат», а 29 вересня надпис з ім’ям кандидата взагалі замалювали фарбою.

У виборному штабі Василя Ковача проігнорували прохання спостерігача ОПОРИ пояснити, у чому саме на святкових заходах в Ужгороді полягало «партнерство» та «меценатство» Василя Ковача.

Один із організаторів проведення благодійного аукціону Олександр Вінце в одній із тем обговорення у соціальній мережі «Фейсбкук» написав: «Ми за 2 дні акції для міста зібрали з людей разом з аукціоном 2000 грн, в той час коли один Ковач виділив на свято понад 10 000 грн приблизно за 1 годину».

ОПОРА

 

вінце

пасаж

 

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *