Ужгородські пожежники врятували жінку з немовлям

пожежникиСьогодні о 08:52 в оперативно-рятувальну службу поступило тривожне повідомлення про пожежу в багатоквартирному житловому будинку, що на вул. Легоцького в обласному центрі.

Горіло помешкання на восьмому поверсі, що належить 53-річній місцевій мешканці. Не гаючи часу, до місця виклику було направлено дві пожежні автоцистерни та автодрабину. Жителі багатоповерхівки повідомили рятувальникам, що всередині можуть перебувати жінка з дитиною. На щастя, вогнеборці прийшли на допомогу вчасно й допомогли потерпілій разом з дитинкою 2014 року народження вибратися з помешкання. Успішному проведенні рятувальної операції сприяло й те, що стихія не встигла набрати сили. Осередком пожежі став холодильник.

Рятувальники швидко погасили його та витягли на коридор. О 09:10 загорання було локалізовано й о 09: 20 ліквідовано.

Загиблих і травмованих немає. Причина пожежі та збитки встановлюються.

У ДСНС України у Закарпатській області

1 comment

КОЛЯ says:

ЛЖЕЦЫ.Мчс прибыло на место пожара через 30 мин. после вызова…Потушил пожар сам житель горящей квартиры… Женщину с ребенком они даже в глаза невидели поскольку она уже была на улице вместе сребенком задолго до прибытия мчс…ВОТ ТАК РАБОТАЮТ НАШИ ГЕРОИ НЕПОБОЮСЬ ЭТОГО СЛОВА…Приехали фоток наделали и уехали – КРАСАВЦИ…

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *