Ужгородські патрульні знайшли у автівці порушників ПДР наркотики і зброю

авто18 червня близько 01:15 ужгородські патрульні зупинили автомобіль Subaru Forester за порушення ПДР на вул. Капушанській.

Автівку зупинили на пр. Свободи. В салоні знаходилися водій та двоє жінок. Під час перевірки документів полісмени помітили, що у них присутні ознаки наркотичного сп’яніння.

Розуміючи, що особи можуть мати при собі речовини, обіг яких заборонено чи обмежено, патрульні вирішили провести поверхневу перевірку.

В ході перевірки патрульні виявили металеву трубку зі слідами кристалічної речовини, схожої на метамфітамін та згорток фольги з такою ж речовиною.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

В присутності понятих слідчі оглянули автівку, де виявили металевий предмет, схожий на набій для травматичної зброї, а в багажнику – предмет схожий на ніж, у довжину приблизно 35см.

Оскільки в діях правопорушників вбачаються ознаки кримінальногго злочину, справою займаються слідчі. Автівку та усі речові докази вилучили слідчі.

Нагадуємо, що за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів наступає відповідальність відповідно до Кримінального кодексу України, яка карається обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.

Пам’ятайте про відповідальність!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *