Ужгородські патрульні вполювали важливого “птаха”

поліція4У неділю близько 10:00 на вул. Ракоці ужгородські патрульні зупинили автомобіль VW Touareg німецької реєстрації за порушення ПДР.
Керманич пред’явив патрульним посвідчення водія Чеської республіки та сказав, що є приватним підприємцем, працює і проживає на території Чехії.
Перевіряючи особу, полісмени з’ясували, що водій автівки є начальником Головного управління Державної міграційної служби в Закарпатській області.
На водія склали відповідні адмінматеріали.
Ось такий негативний приклад державні службовці подають громадянам та своїм колегам, уникаючи відповідальності та приховуючи свою особу.
Управління патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачеві вкотре наголошує: кожна протиправна дія має свою міру покарання.

Повідомляє Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева.

1 comment

Читач says:

Дуже цікаво, а чи залишиться цей новоспечений “підприємець з Чехії” на роботі начальником ГУ ДМС? Якщо він має посвідчення водія Чехіїї, то однозначно він має і паспорт (посвідчення на довготривале перебування) Чехії!!! То як міг отримати такі документи державний службовець, який працює в Україні, і не працює і не може працювати в Чехії? Пане Москаль, реагуйте будь-ласка!!! Ваше прохання та попередження про наявність другого паспорта у держслужбовців є ще актуальним?

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *