Ужгородські міліціонери затримали 19-річного крадія авто та виявили два незаконні пункти прийому металобрухту

міліціяЗагальнодержавна оперативно-профілактична операція «Автомобіль» проводилася у період з 3 по 16 грудня 2014 року, працівниками Ужгородського міськвідділу міліції спільно з співробітниками відділення ДАІ з обслуговування міста Ужгорода на території обласного центру.

В ході проведених заходів було знайдено 19-річного автозлодія. Молодик незаконно заволодів автомобілем «ВАЗ-2102», який належить 42-річному ужгородцю.

Потерпілий залишив свій транспортний засіб на вулиці біля власного приватного будинку. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від трьох до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк. Триває слідство.

Працівники державної служби по боротьбі з економічною злочинністю, співробітники карного розшуку та дільничні інспектори Ужгородського міськвідділу міліції виявили два незаконні пункти прийому металобрухту.

Крім того, під час оперативно-профілактичних відпрацювань ужгородські міліціонери перевірили 20 – автостоянок, 102 – автомобілі, 6 – пунктів металоприйому, 22 – станції технічного обслуговування, 8 – гаражних кооперативі та 5 – місць розукомплектування автомобілів.

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *