Ужгородські міліціонери загасили автівку

міліціяЗагорання автомобіля «ВАЗ-2107», який належить ужгородському таксисту, сталося внаслідок короткого замикання електропроводки.

Опівночі під час несення служби по охороні громадського порядку інспектори роти патрульної служби Ужгородського міськвідділу міліції на маршруті патрулювання по вулиці Генерала Свободи помітили, що з-під капоту припаркованого на майданчику загального користування автомобіля «ВАЗ-2107» йде дим. Ризикуючи своїм  життям, правоохоронці вжили всі необхідні заходи, щоб не допустити загорання транспортного засобу.

Слідчо-оперативна група міськвідділу міліції, яка виїхала на місце події, встановила, що легковик належить 41-річному місцевому таксисту.

У своїх поясненнях чоловік зазначив, що загорання легковика сталося внаслідок короткого замикання електропроводки.

З’ясувалося, що напередодні власник авто намагався власноруч полагодити несправність електропроводки транспорту. Не маючи потрібних навичок, усунути самотужки несправність не зумів. Як наслідок, від неякісного ремонту виникло коротке замикання електропроводки, яке в подальшому стало причиною загорання автомобіля.

Дане звернення зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Наразі працівниками міськвідділу по даному факту проводиться перевірка.

Шановні громадяни! Щоб уникнути подібних випадків, Ужгородський міськвідділ міліції рекомендує: не намагайтеся самотужки полагодити несправність своїх транспортних засобів; за необхідності звертайтеся лише до осіб, які мають професійні навики, щоб полагодити автотранспорт. Обирайте виключно ті СТО, де ремонтні роботи транспортних засобів здійснюють фахівці своєї справи.

 

Бережіть себе та свою власність!

 

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *