Ужгородські дільничі міліціонери “кришують” нелегальний бізнес

Саме такий висновок напрошується після того, як  журналісти “Трибуни” ознайомилися з документами наданими мешканцями багатоквартирного будинку №6 по вул. Боженка в Ужгороді.

Суть проблеми в тому, що громадянка Віра Бібен незаконно здає в ньому квартиру під зал для проведення занять з фітнесу, танців, йоги. Заняття проводяться щоденно групами по 10-15 чоловік. В результаті від постійного гупання та гучної музики страждають пенсіонери, що живуть під “спортзалом” та інші сусіди, малолітні діти не можуть довго заснути.

фітнес

Жодного дозволу на проведення комерційної діяльності в житловому будинку пані Бібен немає. В результаті грубо порушується частина 1 статті 189 Житлового кодексу в якій вказано, що особи, винні у самовільному переобладнанні та переплануванні жилих будинків і жилих приміщень та використанні їх не за призначенням несуть кримінальну, адміністративну або іншу відповідальність.

Мешканці будинку неодноразово зверталися в міліцію з вимогою припинити протиправні дії громадянки Бібен, на місце викликалися наряди патрульної служби,  але дільничі інспектори міліції капітан Мула І.В. та лейтенант Лангвізер С.В.  у своїх висновках  вважали за необхідне припинити подальший розгляд колективних звернень громадян з чим погодилися вищестоячі керівники Ужгородського міськвідділу міліції. Наразі колективна скарга жителів будинку направлена в орган, що конролює дії міліціонерів.

фітнес2

Вчора пізно ввечері в редакцію “Трибуни” знову зателефонували мешканці багатоквартирного будинку №6 по вулиці Боженка і повідомили, що гардимер продовжується. Міліція не має бажання захистити пенсіонерів та малолітніх дітей від посягання на їх право на нормальне життя. В чому причина? В банальному “кришуванні” нелегального бізнесу?

скарга

висновоквисновок2

 

 

1 comment

читачка says:

так само, як і кришують разом з прокуратурою караоке в гот.Закарпаття, скільки не зверталися,жодного протоколу, навіть слухавку не беруть, і так все літо. така в нас міліція,одне невиховане неграмотне хамло там сидить. а ще міліція займається наводкою на квартири. стільки грабежів…дивно,що нікого не піймали. той,хто працює в міліції,хай знає,-його вичислили,скоро будуть всі докази його злочину…

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *