Categories Новини

Ужгородські активісти не розуміють, що “курнув” мер Андріїв

андріївМер Ужгорода Богдан Андріїв після сьогоднішньої сесії вирішив зробити пафосну заяву про намагання залякати міськраду, однак громадські активісти висміяли її в мережі.

Як ми повідомляли, сьогодні сесія Ужгородської міськради пройшла зі скандалом і зрештою була перенесена на наступний тиждень.

Серед питань, які планували прийняти на сесії, було і питання доступу до сесії. Міська влада намагається максимально відгородитися від громади і хоче ввести ідентифікаційну перевірку, а також ліквідувати Громадську Раду. Про це говорив і голова Громадської Ради Олександр Пересоляк.

Для переконливості влада міста навіть використала відомого пенсіонера Ужгорода, колишнього мера Еміла Ландовського, який хотів переконати присутніх, що в раді повинен бути порядок і потрібно обмежити доступ до ради.

Однак присутні на сесії громадські активісти були налаштовані дати бій владі-дерибанщиків і тоді почалися незрозумілі “замінування”.

А вже через деякий час стало зрозуміло, для чого і кому були потрібні ці “замінування” – мер Андріїв вирішив використати їх для дешевого пафосного піару.

“Сьогодні невідомі особи, намагаючись зірвати сесію, тричі «мінували» будівлю Ужгородської міської ради. Виявлений правоохоронцями муляж гранати свідчить про те, що зловмисники ретельно готувалися до своїх злочинних дій. Видно, хтось дуже наляканий нашою роботою з наведення порядку в місті після років грабування і нехтування інтересами ужгородців. Хочу запевнити наших опонентів: ми незворотно рухатимемось обраним шляхом. Ваші гранати нас не зупинять. А оцінку вашим діям дадуть ужгородці та правоохоронні органи”, – написав мер у стилі примітивних марксистсько-ленінських опусів періоду боротьби з імперіалізмом.

“Не знаю, шо він курнув, але гонить не по дитячому “хтось дуже наляканий нашою роботою” “ваші гранати нас не зупинять”…ржу акі чорт”, – прокоментував голова громадського конвенту ужгородського Євромайдану Юрій Світлик.

У більшості коментарів ужгородці відзначають, що заява мера Богдана Андріїва претендує на найбільш популістську чиновницьку заяву останнього часу.

prozak.info

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *