Ужгородська молодь обрала новий підхід до старих проблем

федерацыяМолоді люди, члени Ужгородської федерації єдиноборств (ГО «УФЄ»), активно допомагають особам похилого віку та соціально незахищеним верствам населення. Цього разу вирішили покращити життя тих, хто проживає по вул. Станційній.
Під час спілкування з громадськими активістами мешканці поділилися своїми проблемами: вже скоро почнуться холоди, а в під’їздах постійні протяги, немає вікон, фасади будинків обшарпані, і їх ніхто не утеплює, прибудинкова територія перетворилася на пустир, а в деяких осіб похилого віку проблеми із харчуванням…
Було вирішено діяти негайно і надати допомогу цим людям. Уже за декілька днів власними силами й за фінансової підтримки Євгена Молнара, президента ГО «УФЄ», члена виконавчого комітету Ужгородської міської ради, на дверях під’їздів було замінено ручки, встановлено пружини, гачки та засувки, а у вибитих шибках вставлено скло.
Допомогли також тим людям, які потребують кращого харчового забезпечення. До активістів звернулося п’ять сімей осіб похилого віку, їм надали необхідні харчі.
Окрім цього, було розміщено інформаційну дошку, на якій мешканці зможуть залишати свої побажання чи скарги. Молоді активісти обіцяють, що таким чином відстежуватимуть настрої та потреби людей і намагатимуться зробити все, що в їхніх силах.
Євген Молнар з цього приводу запевнив: «На зробленому ми не зупинимось і вже навесні впорядкуємо прибудинкову територію, відновимо, а за необхідності й збудуємо нові дитячі та спортивні майданчики».

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *