Ужгородська “Говерла” здолала “Іллічівець”

говерлаУжгородська Говерла продовжує зміцнювати свої позиції й збільшила відрив від зони вильоту вже до дев’яти пунктів.

Після вольової перемоги над Олімпіком у попередньому турі слід було очікувати від команди В’ячеслава Грозного впевненої гри й проти аутсайдера.

Закарпатьска команда почала матч доволі невиразно, але ближче до завершення тайму провела дві результативні атаки.

Спочатку орендований динамівець Лукман Аруна чудово розібрався біля штрафного майданчика гостей і виклав м’яч точно на Гришина, якому залишалося відкрити рахунок. Ще через три хвилини Максим Фещук скористався пасом Мякушко з лівого флангу й подвоїв перевагу Говерли.

Гру практично було зроблено до перерви. Відтак з виходом на другий тайм команди не проявили особливого ентузіазму. У господарів були ще нагоди поблизу воріт Гальчука, однак “іллічам” вдалося втримати напад суперника.

Натомість маріупольська команда до фінального свистка виглядала доволі інертною. На останній компенсованій до основного часу хвилині Іллічівець один м’яч таки відкритав. Але точний удар Чурка з пенальті став останнім у поєдинку, в якому була зафіксована перемога Говерли.

Говерла — Іллічівець — 2:1 (Гришин, 33, Фещук, 36 — Чурко, 90+5, пен.)

Говерла: Коваль, Люлька, Ягодинскіс, Акакло, Хомін, Герасимюк, Райчевіч (Качараба, 80), Аруна (Хлебас, 63), Гришин (Трухін, 78), Мякушко, Фещук

Іллічівець: Гальчук, Вовкодав, Яворський, Очігава (Зубков, 46), Матвєєв (Лучик, 84), Вакуленко, Валєєв, Чурко, Матяж, Шевчук (Немтінов, 66), Гринь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *