Ужгородська ДПІ вдячна громадянам

бадидаВже традиційно ДПІ у м.Ужгороді після підбитих підсумків  кампанії декларування доходів громадян проводить обговорення  результатів декларування, розглядає проблемні питання, які виникають у процесі роботи,  визначає шляхи якнайкращого донесення до громадян інформації про обов’язковість  декларування доходів, з яких не утримано податок, а також вивчає питання добровільної сплати податку на доходи фізичних осіб.
За підрахунками фахівців ДПІ у м.Ужгороді свій громадянський обов’язок у місті Ужгороді  щодо декларування отриманих доходів виконали майже 1300 громадян, сума задекларованих доходів ужгородцями перевищила 77,9 млн. грн.
Декларації про «мільйонні» доходи  подали 11 ужгородців на загальну суму 33,8 млн.грн., завдяки яким бюджет міста Ужгорода поповниться на суму  понад 207 тис. грн.
Слід зазначити, що цього року більше 1000 громадян подали Декларації на відшкодування податку на доходи фізичних осіб за рахунок держави на загальну суму    995,7 тис .грн.
Звертаємо Вашу увагу, що у 2014 році досить активно декларували свої доходи  спадкоємці. Саме вони подали 135 податкових декларацій на загальну суму 12,8 млн.грн. та нарахували собі до сплати податку на доходи фізичних осіб понад 600 тис. грн.
Фахівці ДПІ у м.Ужгороді, підсумовуючи кампанію декларування, зробили висновок, що у порівнянні з минулим роком більшість громадян добровільно завітали до податкового органу з метою подання декларації. Приємним є те, що багато ужгородців в останні дні квітня просто приходили до ДПІ у м.Ужгороді пересвідчитись, чи потрібно їм декларувати якісь свої доходи, адже у ЗМІ дуже активно проходила агітація по декларування отриманих доходів.
Начальник ДПІ у м. Ужгороді Марія Бадида вдячна всім громадянам за виконання ними конституційного обов’язку по декларуванню доходів громадян, адже саме в теперішній час нашій державі Україні надзвичайно потрібна підтримка кожного свідомого громадянина.

ДПІ у м.Ужгороді

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *