Ужгородець возив у автівці шприци з підозрілою речовиною

шприцУ ніч на 3 березня, близько третьої години ночі патрульні поліцейські зупинили по вул. Минайській автомобіль марки “Chrysler Grand Voyager” польської реєстрації за порушення правил дорожнього руху, а саме, не підсвічувався задній державний номерний знак.

Під час проведення поверхневого огляду транспортного засобу у його дверцятах патрульні помітили медичні шприци, один з яких був запаяний та містив всередині білу, кристалічну речовину. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

Водій надав працівникам міліції добровільну згоду на огляд автівки, під час якого було вилучено три шприци, в одному з яких була невідома рідина.

Вилучені предмети направлятимуться на експертизу, для встановлення походження даної речовини, а по даному факту слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Проводиться досудове розслідування, повідомили в Ужгородському відділі поліції.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *