Ужгородець намагався вивезти за кордон 22 тис. пачок сигарет

сигаретиВідділом нагляду за додержанням законів органами податкової міліції прокуратури області погоджено та скеровано до Ужгородського міськрайонного суду обвинувальний акт з угодою про визнання винуватості стосовно ужгородця, який намагався вивезти закордон з метою збуту тютюнові вироби.

Як повідомив начальник відділу нагляду за додержанням законів органами податкової міліції Роман П’ятка: «Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік, не будучи підприємцем, відповідно не маючи ліцензії на оптову та роздрібну торгівлю тютюновими виробами, придбав та зберігав по місцю проживання понад 22 тис. пачок сигарет».
Ці тютюнові вироби ужгородець намагався вивести для подальшого збуту закордон, приховавши їх від митного контролю у конструктивних порожнинах автомобілю. Проте, був викритий працівниками митниці під час поглибленого митого огляду.

Довідка:
за ч.1 ст.204 КК України – тобто незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією ж метою, а також транспортування з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв, тютюнових виробів, а також інших підакцизних товарів.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *