Ужгородець намагався продати набої

Оперативники перешкодили підприємливому ужгородцю продати набої, які він днями знайшов в контейнері для сміття.

Днями, оперативники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції Михайло Сойма та Тарас Нападій натрипили на чоловіка, який ховався за кутом однієї з багатоповерхівок по вулиці М. Заньковецької міста Ужгорода. Спершу правоохоронці думали, що чоловік потрапив у халепу і йому потрібна допомога. Підійшли ближче відрекомендувалися, пред’явили посвідчення працівників міліції та запропонували свою допомогу. Однак від допомоги чоловік категорично відмовився, а дізнавшись, що перед ним стоять оперативники, заметушився і намагався сховати поліетиленовий пакет в кишеню куртки, це викликало підозру у міліціонерів.

Правоохоронці спитали чоловіка – «чи є у нього які небудь заборонені предмети» на, що останній добровільно та в присутності понятих, видав з лівої кишені своєї куртки полієтиленовий пакет, в якому знаходилися 10 набоїв.

Як розповів 51-річний ужгородець, набої він знайшов неподалік в контейнері для сміття, кілька днів тому. Стояв біля будинку, бо чекав приятеля, якому намагався їх продати, а зароблене таким чином витратити на своє лікування.

Вилучені набої направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області, – зазначив заступник начальника Ужгородського міськвідділу міліції підполковник Василь Довганич. — Відносно безробітного-підприємця розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Замах на збут бойових припасів без передбаченого законом дозволу), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від двох до п’яти років. Наразі розслідування триває, з’ясовуються всі обставини даної події.

Діана ДОРОГІЙ
Ужгородський МВ УМВС

1 comment

Andy says:

А проти самого Довганича васила коли вже почтуть порушувати кримінальні справи?
А ще забули про Довганича василя, заступника Ужгородського МВ УМВС, цього хабарника чомусь усі пропускають мимо – хитрий мабуть!!! Чи може чесний міліціонер придбати та побудувати ВЕЛИКИЙ будинок у найдорожчому пригороді Ужгорода! (Сторожниця) Чи можливо Він придбав усе на одну зарплату? Ставши заступником по кадрах – такса в міськвідділі виросла в рази! Мало йому? Вилизує задниці то одним то іншим своїм керівникам, прикривається їхніми іменами, а сам гребе гроші лопатою, його керівники можливо і не в курсі!
Не забувайте й про інших заступників міських та районних відділів міліції! Не лише про їхнє старше керівнийтво!
ПОВНА ЛЮСТРАЦІЯ ВЛАДИ НА ЗАКАРПАТТІ!!!
СЛАВА УКРАЇНІ!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *