Ужгородець хоче завадити судді Ротмістренку “пожиттєво” займати свою посаду (ФОТО)

ротмістренкоМешканець Ужгорода Володимир Цап звернувсядо Вищої ради юстиції та Вищої кваліфікаційної комісії суддів України зі скаргою на неправомірні  дії судді Ужгородського міськрайонного суду Михайла Ротмістренка.

На даний момент закінчився п’ятирічний термін повноваженнь судді Ротмістренка і він має намір отримати продовження своїх повноважень безстроково. До розгляду скарги Верховна Рада України не розглядатиме питання про затверженння Ротмістренка суддею.

Володимир Цап інкримінує судді системне порушення присяги та посадових обов’язків, зокрема, в судових справах, що стосувалися скаржника. При цьому суддя Ротмістренко грубо порушував норми процесуального права, допускав довільне тлумачення та ігнорування законів, навмисне перекручення фактів, упереджений і поверховий розгляд справ.

У своїй скарзі Володимир Цап також підозрює втручання у автоматизовану систему документообігу в Ужгородському міськрайонному суді, адже всі його справи попадали в руки до Михайла Ротмістренка.

Також скаржник звертається до депутатів ВР не бути байдужими і недопустити  пожиттєвого отримання суддівської посади особою яка ганьбить українське судочинство та державу в цілому, яка хоче  відповідати Європейським стандартам.

 Скаржник заявляє, що всі відомості подані у скарзі є правдивими, і він обізнаний з тим, що у випадку поширення неправдивої інформації може бути притягнутий до встановленої законом відповідальності.

photo1photo2photo3photo4photo5photo6

2 comments

роми says:

Потвора жирна, а не суддя!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *