Український народ кормить зрадників – Сергій Ратушняк

РатаПро це заявив лідер “Нового Закарпаття” на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

-Мы кормили и кормим предателей. Сегодняшняя власть, как и все президенты от Кравчука, – предатели!
1000 бойцов подавили бы этот захват в зародыше. На уничтожение! А так 20000 как бараны боялись выстрелить, не вывели корабли из капкана- озера в море, отдали горы боеспособного оружия и техники врагу. И команды с Киева и трусость на местах – предатели.
Добавьте к этому всё руководство Крыма – все предали! Руководство центральных органов СБУ, МВД, МО, ГРУ, Генштаба вместе… Что ничего не знали? А на что сжирали десятки миллиардов народных денег? На себя?! Бизнесом занимались?
Ось чому ніколи не було і не буде держави з назвою Україна! Наверху завжди грабіжники і зрадники.
Дивіться зараз – всім дали втекти, вивезти літаками десятки мільярдів долларів, канали російських ТВ і радіо працюють, труби не перекриті, вода і ел.енергія в Крим продовжує надходити безкоштовно, візи не введені, майно російське на території України не конфісковане, кордони диряві, а Литвин “живее всех живих…
Згинуть воріженьки… Тільки ми не доживем до цього свята. Бо ворога знищують і роблять адекватні відповіді, а не соплі ллють як у гімні.
Кинули і з Заходу і зі Сходу. Є відчуття, що домовились нас поділити як безхозне стадо… Томущо за 23-и роки – жодного дня Державу не робили і духу не було своє жульйо поставити на місце. Боролися з такими як Гонгадзе і Ратушняк… Ось тут вистачало “міці” Беркутів і Соколів і вертольотів зі Львова, щоб неугідгих агентам КГБ Медведчукам вивозити до в’язниць. Слава героям, знищеним і покаліченим до України і в її безславні злодійські 23-и роки керманування!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *